Oláh Szilvia kozmetikus mester Oláh Szilvia kozmetikai szolgáltatásai - Az én időm szépségszalon - 1136 Bp., Pannónia u. 17/b

Oláh Szilvia vagyok, mester kozmetikus, szakoktató és testkozmetikus.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elmondhatom magamról, a szakmám a hivatásom.
Fiatal korom óta kozmetikusnak készültem, és mindent megtettem azért, hogy az álmom valóra váljon.
Célom, hogy vendégeimet magas színvonalú kozmetikai szolgáltatásban részesítsem.
A vendégeim bizalma és elégedettsége a legfontosabb. Bízom benne, hogy egy-egy találkozás alkalmával érzik és tudják, hogy kiemelt figyelemben és hozzáértő gondoskodásban van részük. Hiszek a test, a lélek és a szellem harmóniájában, így vendégeimet is holisztikus kezelésben részesítem.


Narancsbőr Az alakformálás és a narancsbőr elleni eljárások egyik alapvető kezelési formája a vákuummasszázs. A cellulitos bőrfelületen a felfúvódott zsírsejtekben salakanyagok raktározódnak, a nyirokkeringés nem megfelelő, a kötőszövet pH-értéke savas irányba tolódik el, a kollagén termelődés lelassul. A kezelés során, a vákuumos nyirokmasszázs révén a nyirok-utak átjárhatóvá válnak, így el tudják szállítani a nyirokfolyadékot. Széttördelhetők a zsírsejtek, javul a bőr vérkeringése, anyagcseréje, ezáltal a salakanyagok távozhatnak. A szövetek több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak, felpezsdül a kollagén-szintézis, megerősödik a kötőszövet, és visszanyeri rugalmasságát. A masszázs során egy üvegharang szívja fel a kezelt bőrfelület egy részét, majd a harang mozgatásával elérjük, hogy a felszippantott bőrfelület alatt elhelyezkedő göbök szétroppanjanak. A gépi vákuummasszázst leginkább narancsbőr elleni, zsírbontó kezelésként végezzük. A vákuummasszázs minden esetben kontakt-anyag használatával történik, hogy a harang a bőrfelületen könnyedén csúszhasson. A kezelés igen erőteljes, hiszen a cél a zsírsejtek, csomók széttörése. Ebből fakadóan hozzá nem szokott vendégeknek okozhat véraláfutást, a kezelt terület ideiglenes elszíneződését. Ez azonban csak annak a jele, hogy a kezelés ténylegesen intenzív volt. Vákummasszázs a tökéletes formáért!
Bővebb információért és időpont egyeztetésért, keresd Szilvit: +36 20 3178015

Elektrokozmetikai arckezelések Tripoláris rádiófrekvenciás zsírégetés, arcfeszesítés 20-45 perc testtájanként.A Tripollar RF (3 pólusú rádiófrekvencia) technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat.A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek (zsír, cellulit) elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a kezelt terület körüli bőr. Mikrodermabrázió kezelések A mikrodermabrázió a peeling legmodernebb módja. A beavatkozás teljesen fájdalommentes! A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő. Paraffinos kézápolás E- vitamint, kollagént és elasztint tartalmazó mélyhidratáló kezelés, amely nemcsak felfrissíti, puhává varázsolja a bőrt, hanem a körmöket is átpuhítja. A kiszáradt és repedezett bőr már az első kezelés után érezhetően simább és rugalmasabb.A paraffinos kézápolás már az első alkalom után is látványos lehet, de az erősen igénybevett és kiszáradt kézbőr ápolása esetén kúraszerűen érdemes alkalmazni. Általánosságban elmondható, hogy az első két hétben heti 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott a megfelelő állapot eléréséhez. Nem csak a bőrét ápolja, de az ízületekre és csontokra is jótékonyan hat. Arcvasalás Hideg és meleg terápiás készülék, ami a hatóanyagok mélyreható felszívódását és tartós hatását segíti elő. A készülék meleg felülete kb. 42 °C-ig melegszik fel. Fokozza a vérkeringést, az anyagcserét, és kellemes relaxációs hatást biztosít. A hideg felület kb. 5 °C-ig hűl le. Kisimítja, feszesíti a bőrt, hatékonyan csökkenti az értágulatot és a bőrgyulladást.